Wat anderen zeggen over Kees

“Kees is een waardevolle collega”

“Ruim een jaar heeft Kees als (eind)redacteur ons Rijswijkse communicatieteam versterkt. In die periode is hij een waardevolle collega geweest door zijn talent om ingewikkelde beleidsinformatie voor zeer verschillende doelgroepen, bondig en toegankelijk te maken.” Meer lezen?

“Deadlines stáán bij hem”

“In Kees als journalist binnen de tandheelkunde zie ik óók altijd de tekstschrijver aan het werk. Een extra stukje human interest of een korte literaire zijweg: ze komen zijn artikelen steevast ten goede. Meer lezen?

“Blij met zijn expertise”

“Voor ons boek Present! – de essentie van authentiek presenteren hadden we ideeën genoeg. Maar konden wij die ideeën voor iedereen helder genoeg verwoorden? Wat waren we blij met de expertise van Kees! Meer lezen?

“Dank voor het artikel. Ziet er top uit! Je bondige schrijfstijl wordt ook door Walter [onze CEO] erg gewaardeerd.”

Suzanne de Ridder, marketeer bij ZorgDomein

“Wij zijn zeer tevreden over hoe het artikel is geworden. De intentie van hetgeen ik wilde overbrengen is goed gelukt. Aangevuld met interview cliënt en tekeningen was het compleet.”

Alex van Dijk, Helder accountancy, belastingadvies en consultancy

“Allereerst mijn dank voor de voortvarendheid en kwaliteit van dit stuk. Een mooie promotie voor het congres.”

Hans Maarten den Boer, directeur Cavex

“Ik wilde je nog eens bedanken voor het prachtige stuk (…). Heel knap in zo’n korte tijd. Iedereen was enthousiast en we krijgen elke dag nieuwe aanmeldingen!”

Mies Buisman, bestuurslid John Tomes